Sin-título-2-3
prova3

«Especialista Universitari en Direcció de Projectes (Project Management)»

  • Descripció: El curs d'Especialista Universitari en Direcció de Projectes (Project Management) és un títol propi de postgrau de la UIB 30 crèdits europeus (ECTS) que ofereix una formació específica i exhaustiva en el camp de la direcció de projectes.

    El contingut del curs està adaptat de la darrera Guia del PMBOK® (Project Management Body of Knowledge), un dels estàndards més utilitzats tant a nivell nacional com internacional en el camps de la gestió de projectes.

    El perfil professional capaç de realitzar actuacions en totes les àrees de gestió d'un projecte és el Cap de projecte/Project Manager. La figura de Project Manager és cada vegada més demandada en múltiples sectors del món laboral i els seus coneixements son claus per l’èxit d’un projecte.

    El Project Manager ha d’estar preparat per aportar solucions als problemes que puguin sorgir i per manejar les possibles desviacions. Ha de ser el professional que integri, coordini i alieni a tots el participants cap a l’objectiu comú: l’èxit del projecte.

  • Data: 30 de setembre de 2020.
  • Hora:  a les 19:00h.
  • Lloc: Edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (Campus UIB)

 

Inscriu-te!